ZUID57

Ondernemen, cultuur en ontmoeten.

UW VERGADERING OF EVENT IN ZUID57?

ZUID57 leent zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, feesten, bijeenkomsten, workshops, tentoonstellingen en evenementen. U kunt kiezen uit verschillende zalen, zoals  de extravagante theaterzaal, de intieme filmzaal of de multifunctionele studio. Op verzoek worden aankleding, catering, licht, multimedia en audio geheel verzorgd. Wat uw wensen ook zijn. In ZUID57 kan het!


Vergaderzaal Blauw
Vergaderzaal Blauw is geschikt voor vergaderingen of kleine bijeenkomsten. De capaciteit is 20 personen. 

 

 

Theaterzaal
De theaterzaal is geschikt voor symposia, bijeenkomsten, personeelsfeesten en voorstellingen. De theaterzaal is te gebruiken met of zonder tribune. De maximale capaciteit met stoelen is 186 personen. De maximale capaciteit bij een lege zaal is 350 personen.


Filmzaal

De filmzaal is geschikt voor productpresentaties, trainingen en lezingen. De capaciteit van de filmzaal is 63 personen. Digitale projectie en Dolby Surround Sound zijn aanwezig.


 

Studio
De studio is onder andere geschikt voor presentaties, vergaderingen, lezingen, trainingen en workshops. De capaciteit van de studio is 80 personen, en het is mogelijk de ruimte in diverse opstellingen te arrangeren. De studio is voorzien van audiovisuele apparatuur.

?


Workshopruimten

Voor studiedagen en symposia hebben wij de beschikking over acht workshopruimten.

 

Café
In het Café kunt u terecht voor een hapje en een drankje. De perfecte afsluiting van uw event of vergadering!

 

 


Speciale wensen? Vraag het ons.

Op verzoek worden aankleding, catering, licht, multimedia en audio geheel verzorgd. Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Theater Dakota                       
Emilie Hoefnagels                    
info@theaterdakota.nl               
070 360 02 52                          

© 2017 ZUID57