ZUID57

Ondernemen, cultuur en ontmoeten.

Theater Dakota

Films en theatervoorstellingen

20 januari 2018

Winternachten

Prachtige verhalen in ons café van bekende schrijvers en uit de buurt! Lees meer

20 januari 2018

Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur

Deze rebelse en ondeugende komedie voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken,... Lees meer

20 januari 2018

Murder on the Orient Express

Geweldige remake. Naar het boek van Agatha Cristie. Met een sterrencast! Lees meer

Cursus/oefenruimte

Incidenteel huren of huren voor een beperkte periode

Muziekruimte, dansstudio of een andere cursus- en oefenruimte huren?

 

In ZUID 57 huurt u eenvoudig per dag of dagdeel een ruimte. Dansstudio's, muziekoefenruimtes en atliers – u vindt het aan de Zuidlarenstraat. Check de mogelijkheden via de verschillende aanbieders onder Ruimte huren!
Kijk bij Vergaderingen en Events voor de vergaderzalen, compleet verzorgde evenementen en gebruik van de horeca.

Bedrijven

Ondernemen vanuit hét kunst- en cultuurhart in Escamp. Bekijk wie er in ZUID57 zijn gevestigd.

Het cafe

In het Café kunt u terecht voor een hapje en een drankje. De perfecte afsluiting van uw avondje uit of uw zakelijke bijeenkomst. ZUID57 is dé locatie voor een vergadering of bijeenkomst, diner of een feest.

Uw vergadering of event in ZUID57?

 

Wat uw wensen ook zijn. In ZUID57 kan het! ZUID57 leent zich uitstekend als locatie voor uw vergaderingen, feesten, bijeenkomsten, workshops, tentoonstellingen en evenementen. U kunt kiezen uit verschillende zalen, zoals de extravagante theaterzaal, de intieme filmzaal of de multifunctionele studio. Op verzoek worden aankleding, catering, licht, multimedia en audio geheel verzorgd. Lees hier meer >> 

OVER ZUID57

Zie, proef en beleef het in ZUID57

Bezoek een theatervoorstelling of kom naar de film. Bekijk de lopende tentoonstelling of doe mee met creatieve cursussen en workshops. Kom langs bij de bedrijven of kom zelf ondernemen vanuit ZUID57. Maak gebruik van de evenementen en vergaderfaciliteiten of spreek af in het Café onder het genot van een kop koffie, een drankje of een hapje.

Ondernemen in ZUID57
In de voormalige school zijn moderne en volledig afgewerkte bedrijfsunits gerealiseerd met een goed klimaat en veel (dag)licht. Het pand, in 1957 ontworpen door architect Sjoerd Schamhart, is in 2012 volledig gerenoveerd onder leiding van architectenbureau Studio Leon Thier. Het interieur is ontworpen door Workshop of Wonders. Op veel plekken is het gebouw in orginiele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling.

ZUID57 huisvest een bijzondere mix aan culturele en ambachtelijke activiteiten in de wijk Escamp (Den Haag)

  • Theater Dakota programmeert er haar voorstellingen, concerten en films.
  • Diverse aanbieders geven er cursussen en workshops in dans, theater, beeldende kunst, muziek, schrijven, beeld en media.
  • 35 ambachtelijke en creatieve ondernemers runnen hun bedrijf in ZUID57
  • Bedrijven en bewoners ontmoeten elkaar in de vergaderruimtes of in Café ZUID57 onder het genot van een lunch, een borrel of een diner

Dit project wordt mede
mogelijk gemaakt door:

Algemene20Logo20Vestia-200px.jpg       logo-denhaag.jpg

Bedrijven in ZUID57

© 2018 ZUID57